15.07.2024 | 13:29
Εγγραφή στο newsletter
Ένα παραμυθένιο κόσμημα της Cinderella στο λαιμό μου

Λάτρεψα περισσότερο από την ταινία «Cinderella» την Cate Blanchett, τα ασύλληπτα ρούχα της ταινίας και βέβαια τα κοσμήματα της Blanchett. Όταν μελέτησα προσεκτικότερα, κατάλαβα πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο… Swarovski special collection και έμεινα άναυδη για το διαφορετικό αυτής της συλλογής.

Όταν το κουτί άνοιξε και είδα το συγκεκριμένο κόσμημα, επαληθεύτηκε το ένστικτό μου. Ιδού το αποτέλεσμα για να το θαυμάσετε κι εσείς.

Έλενα Μακρή

Macri-cinderella22.jpg

Η Swarovski ένωσε τις δυνάμεις της με τη διάσημη και βραβευμένη με Academy Award σχεδιάστρια κουστουμιών Sandy Powell για να προσθέσει λάμψη στην ταινία, παρέχοντας 1,7 εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski άψογης κοπής για να χρησιμοποιηθούν στα κοστούμια, στα κοσμήματα, στα χτενίσματα και στο μακιγιάζ, ενώ, εκτός από τα εμβληματικά γοβάκια της Σταχτοπούτας, που παίζουν κεντρικό ρόλο στην πλοκή, δημιούργησαν μία αποκλειστική σειρά κοσμημάτων.     

           Macri-cinderella11.jpg

To εντυπωσιακό Swarovski κολιέ με αντικέ μοτίβα φύλλων διακοσμημένα με χρυσαφί κρύσταλλα κοπής baguette. 

 

Η συλλογή Tremaine για τη σειρά Atelier Swarovski, που δημιούργησαν παρέα, είναι εμπνευσμένη από την «παλαιάς σχολής» γοητεία της λαίδης Τρεμέιν, της κακιάς μητριάς που υποδύεται η Cate Blanchett. Η Sandy Powell σχεδίασε τέσσερα εντυπωσιακά κομμάτια, τα οποία περιλαμβάνουν αντικέ μοτίβα φύλλων διακοσμημένα με σμαραγδί ή χρυσαφί κρύσταλλα κοπής baguette.

cinderella3.jpgcinderella1.jpg

cinderella4.jpg

Σετ σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδι με αντικέ μοτίβα φύλλων διακοσμημένα με σμαραγδί κρύσταλλα κοπής baguette.

 

H σχεδιάστρια χαρακτηριστικά λέει για τη συνεργασία αυτή: “Τα κρύσταλλα Swarovski αποτελούν βασικό δημιουργικό στοιχείο που προσδίδει λάμψη, βάθος και χρώμα στα κουστούμια. Η “Σταχτοπούτα” είναι, ίσως, το απόλυτο ρομαντικό παραμύθι και η συνεργασία με τη Swarovski προσέδωσε ένα νέο επίπεδο γοητείας, φωτίζοντας τους χαρακτήρες και ζωντανεύοντάς τους με τρόπο μαγικό”.

cinderella5.jpg

cinderella8.jpgcinderella6.jpg

Σετ σκουλαρίκια, δαχτυλίδι και κολιέ με αντικέ μοτίβα φύλλων διακοσμημένα με χρυσαφί κρύσταλλα κοπής baguette.  

 

 Macri-cinderella44.jpg

 

Κολιέ με αντικέ μοτίβα φύλλων διακοσμημένα με χρυσαφί κρύσταλλα κοπής baguette.

  Macri-cinderella.jpg

Η συλλογή της σειράς Atelier Swarovski αλλά και η ρομαντική συλλογή της Swarovski με κοσμήματα fashion και φιγούρες που αποτείνουν φόρο τιμής σε μία από τις διασημότερες πριγκίπισσες της Disney, τη Cinderella, διατίθενται από τις 23 Μαρτίου σε επιλεγμένα καταστήματα. 

www.swarovski.com