21.06.2024 | 00:35
Εγγραφή στο newsletter
Today I’m Wearing

Για όσες τυχερές μπορούν ακόμα να αγοράζουν πολλούς και διάφορους μικρούς θησαυρούς από σχεδιαστές ή από μεγάλες κορυφαίες ετικέτες, όπως η Louis Vuitton, τα παρακάτω ίσως δεν έχουν τόση αξία. Ωστόσο, για όλες όσες κάποια στιγμή αποκτήσαμε μικρά αριστουργήματα είναι ιεροσυλία να τα κρύβουμε στις ντουλάπες γιατί είναι παλιάς συλλογής ή αποτελούν το σήμα κατατεθέν εκείνης της σεζόν. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που πληρώνεις αδρά έναν τέτοιο στιλιστικό θησαυρό, για να έχεις την αυτοπεποίθηση να το φοράς εσαεί χωρίς κομπλεξισμούς!

Φοράω και ανακυκλώνω τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, σε όσα χωράω ακόμη, έστω! Αυτό που προσέχω μόνο είναι να μη φοράω και άλλα χτυπητά κομμάτια άλλων παλιών εποχών. Μονοχρωμία και κλασικό outfit ταιριάζουν σε ένα διαχρονικό κομμάτι τσάντας, που ΠΟΤΕ δεν πρέπει να πετάξετε ή με ελαφριά καρδιά να χαρίσετε ως παλιό!

tsantapicklv.jpg

Η συγκεκριμένη τσάντα Louis Vuitton ήταν της χειμερινής συλλογής 2004-’05 και μάλλον η πιο αγαπημένη μου, από μαλακό βελούδο με το τυπωμένο διάσημο logο, χρυσά τρουκς και ασορτί αλυσίδα.